Gespecialiseerd in het bedenken en uitwerken van oplossingen voor het MKB.

Neem contact op via WhatsApp

Eset Bronze Partner
2024

Eset beschermt meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd. Serverwinkel verkoopt en gebruikt al vanaf zijn bestaan Eset licenties ter bescherming van computers, laptops en server-omgevingen.
Het is daarom ook niet vreemd dat wij deze licenties bij al onze klanten adviseren!
Laat ons je adviseren in welke licentie het beste voor jouw situatie is!

Overal verbinding

Met deze dienst is het mogelijk om toegang te krijgen tot je bedrijfs- of thuis-netwerk zonder  poorten van je eigen internet router open te zetten. Er is geen vast publiek IP adres voor nodig.
Voorbeeld:Je wilt onderweg veilig toegang hebben tot je apparaten in huis of op kantoor, maar natuurlijk niet dat anderen dat kunnen en vervolgens je apparaten  hacken. Wat ook vaak voorkomt is dat je camera voor beveiliging of printer open hebt gezet naar het publieke internet, vaak worden deze gehackt of het gebeurd dat na een (stroom)storing of update van je internet modem je een nieuw publiek IP adres krijgt en dan geen toegang meer hebt. Door gebruik te maken van onze dienst zijn deze problemen verleden tijd !

Beheer

Wij helpen je graag met het beheren en adviseren over server- en cloud-omgevingen.
Kosten:Wij werken op basis van service contracten.
Dit doen we om de kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen waarborgen.

Telefonie

VoIP is de opvolger van vaste telefonie. Deze dienst maakt het mogelijk om met je huidige telefoon nummer(s) te bellen over internet. VoIP betekend onafhankelijkheid met meer mogelijkheden en lagere kosten. Nu het einde in zicht is van vaste telefonie, waardoor analoge en ISDN verbindingen vervallen, wordt het tijd om over te stappen naar VoIP.
Onze diensten zijn veilig en werken met je huidige internet verbinding.